brojač poseta

понедељак, 09. јун 2008.

Nađen ukradeni novac iz Rajfajzena


Kragujevac -- Policija je pronašla najveći deo ukradenog novca regionalne ekspozitue Rajfajzen banke, koji je bio zakopan u šest rupa u Šumaricama nadomak Kragujevca.

Međutim, kako je saopšteno, nađeno je 100.000 evra manje nego što je prijavljeno da je odneto iz banke. Za krađu je osumnjičen službenik banke. Novac je bio zakopan u neprovidnim kesama u šest rupa, i to tako što su se u svakoj rupi nalazile dve do četiri kese, navodi u saopštenju policija.

Policija saopštava da je Aleksandar S, koji je verovatno planirao da kasnije dođe do novca, najbliže drvo pored svake rupe obeležio crvenom bojom.

Kragujevačka policija dodaje da intenzivno radi na pronalaženju preostalog iznosa ukradenog novca.

Službenik trezora Rajfajzen banke u Kragujevcu Aleksandar Spasić (29) izneo je u subotu iz ekspoziture te banke gotovo 1,5 milion evra.

On je na stolu svoje šefice ostavio pismo u kome joj je poručio da mu je žao i da se izvinjava što je "morao da uradi to što je uradio".

Spasić je iste večeri uhapšen u kafiću "Trezor" i njemu je određen policijski pritvor koji ističe danas, posle čega treba da bude saslušan kod sudije.

Нема коментара: