brojač poseta

понедељак, 16. јун 2008.

MEGAPREMIJERA

Lepa Brena u studiju na Košutnjaku snimila specijalni šou koji će najaviti novi CD „Uđi slobodno", novi CD izlazi na Vidovdan, 28. juna

Lepa Brena užurbano privodi kraju pripreme za izdavanje svog dugo očekivanog albuma „Uđi slobodno". Poput najpoznatijih svetskih zvezda, folk pevačica je u studiju na Košutnjaku prošle nedelje snimila i svojevrsni šou-program, koji će na dan izdavanja CD-a biti emitovan na TV Pink.

MILI VANILI... Brena u društvu kompozitora Aleksandra Milića

- Specijalna emisija je profesionalno urađena, s prelepom scenografijom, i najverovatnije će biti emitovana 28. juna, na Vidovdan, kada će se i album naći u prodaji. Šou će voditi Boško Jakovljević, koji je u emisiji razgovarao sa Breninim najbližim saradnicima, tekstopiscem Marinom Tucaković i kompozitorom Aleksandrom Milićem Milijem. Brena će otpevati tri nove pesme, a biće prikazan i dokumentarac o nastanku albuma.

Pevačica je za ovu emisiju angažovala i najbolje stručnjake iz oblasti mode, pa se za glamurozne haljine pobrinuo Boško Jakovljević, a za frizuru i šminku Aleksandar Kapriš i Marko Nikolić Foks. Ovih dana je takođe dogovoreno da će Brenin novi CD za hrvatsko tržište objaviti „Dalas rekords".

Нема коментара: