brojač poseta

субота, 21. јун 2008.

MAJKA KANIBAL

Klara Mauerova iz Brna u Češkoj skoro godinu dana svoja dva sina držala vezane u podrumu i jela sirove delove njihovih tela

Hapšenje... Policija privodi Barbaru Skrlovu, Klarinu „ćerku"

Čehinja Klara Mauerova (31) iz Brna skoro godinu dana držala je svoje sinove Ondreja (7) i Jakuba (9) vezane u podrumu i hranila se njihovim mesom!

FAKTI

- Kanibalistička sekta „Pokret grala" ima oko 10.000 članova u svetu

- Osnovana 1940, a pokretač je Nemac Oskar Ernst Bernhardt

- U maju je uhvaćen Jiri Adams (74), član „Pokreta grala", koji je u Brnu držao pet žena kao seksualne robinje 20 godina

Žena monstrum je, zajedno sa ostalim članovima porodice, član kanibalističkog kulta „Pokret grala", a njen zločin policiji je prijavio komšija, koji je sasvim slučajno saznao za mučenje dece u podrumu.

Sedmogodišnjeg Ondreja i devetogodišnjeg Jakuba majka je zatvorila prošle godine. Tamo ih je držala vezane i svakodnevno maltretirala. Obojicu je držala u kavezu ili ih je lisicama vezivala za stolove dok bi ih ritualno mučila, spaljivala ili bičevala remenom. Višemesečno mučenje dece završilo se kad je komšija odlučio da kupi kameru da bi nadzirao svoju decu, pa je na snimku ugledao nesrećnog Ondreja, golog i premlaćenog u podrumu zgrade. Komšija je snimak predao nadležnima, koji su istog trenutka sproveli istragu.

Policija je pretresla kuću Mauerovih i u njoj naišla na devojčicu, koja im je rekla da ima 13 godina i da ju je porodica usvojila. Međutim, ispostavilo se da je reč o 34-godišnjoj Barbari Skrlovoj, takođe članu kanibalističkog kulta, koju je Klara optužila da joj je isprala mozak. Skrlova je zatim pobegla, a pronađena je u Norveškoj, gde se pretvarala da je dečak.

Srećna porodica... Klara Mauerova sa sinovima Ondrejom i Jakubom i „ćerkom" Barbarom Skrlovom

Klara je na sudu uplakana priznala svoje zločine, da je s članovima sekte skoro godinu dana zlostavljala dečake i da je jela sirove delove njihovih tela.

Sud je otkrio da je zlostavljanje dece bilo koordinirano porukama s mobilnog telefona koje je slao vođa kulta „Pokret grala", poznat kao Doktor. U zlostavljanje je, takođe, bila uključena i Klarina sestra Katerina. Pretpostavlja se da je porodica sekla male komade dečjih tela, kako bi ona ostala živa i meso uvek bilo sveže.

Нема коментара: