brojač poseta

понедељак, 16. јун 2008.

CRNA UDOVICA

Starica Beti Neumar uhapšena je zbog ubistva supruga. Policija sumnja da je ubila i preostalu četvoricu bivših muževa

Ko bi rekao... Beti Neumar osumnjičena za pet ubistava

Beti Neumar (76) uhapšena je zbog sumnje da je pre 22 godine unajmila plaćenog ubicu koji je ubio njenog muža, a policija trenutno istražuje da li je ista sudbina zadesila još četvoricu njenih pokojnih muževa.

I laže i ubija

Brat pokojnog Džona Neumara Al, koji je zahtevao pokretanje istrage, otkrio je da Beti, kad mu je brat umro, nije pokazivala nikakve znakove tuge. Samo je porodici nesigurno ispričala svoj alibi. Takođe, Al Neumar tvrdi da je njegova snaja lagala o sebi - prvo je rekla da je bila kozmetičarka, a zatim da je medicinska sestra.

Neumarova je uhapšena nakon što su detektivi pronašli nove dokaze o zločinu iz 1986, odnosno o ubistvu njenog tadašnjeg supruga Harolda Gentrija. Otkrili su da je starica u to vreme bila dužna na desetine hiljada dolara i da je posedovala 36 kreditnih kartica. Takođe, došli su do saznanja da se kod nekoliko osoba raspitivala mogu li da joj ubiju muža. Čim je to i ostvarila, pokupila je oko 20.000 dolara muževljevog osiguranja i odselila se u drugi grad.

Zbog toga je policija pokrenula istragu o smrti njenih prethodnih četvorice supruga koji su nestajali od 1950. godine. Dvojica od njih su bila ubijena na sličan način, pod sumnjivim okolnostima.

Policija je takođe zaplenila urnu s pepelom njenog petog muža Džona Neumara, koji je umro prošle godine u Džordžiji od sepse, ali policija sumnja da je možda otrovan arsenom, otrovom koji je mogao da izazove slične simptome smrti kao sepsa.

Crna udovica, kako je nazivaju američki mediji, toliko brzo je kremirala telo petog muža da njegov sin Džon Junior nije ni znao za očevu sahranu.

- Nikad me nije nazvala i rekla mi da je bolestan ili nešto slično. Za očevu smrt saznao sam preko novina - kazao Džon novinarima.

Нема коментара: