brojač poseta

среда, 18. јун 2008.

BREGU ČUVAJU KAO TITA

Obezbeđenje koje čuva Gorana Bregovića fizički nasrnulo na novinarku Pressa koja je pokušala da dođe do njegovog bolničkog apartmana

Gorana Bregovića u Kliničkom centru Srbije čuvaju bolje nego nekad Josipa Broza Tita. Obezbeđenje koje ispred apartmana čuva slavnog muzičara juče je fizički nasrnulo na novinarku Pressa koja je pokušala da dođe do Breginog bolničkog apartmana. Jedan od telohranitelja koje je, uz redovno bolničko obezbeđenje, angažovao slavni muzičar, čak nam je oduzeo i fotoaparat, uz pretnju da će nas „baciti kroz prozor ako nastavimo da se šunjamo i slikamo po bolnici".

Oko 13 časova ušli smo bez problema u zgradu u kojoj se nalazi Bregovićev bolnički apartman. Kad smo pokušali da otvorimo vrata bolničke sobe, koja do tog trenutka nije obezbeđivao niko, iza nas se stvorio naoružani čovek u crnoj majici i crnim pantalonama. Grubo je zgrabio novinarku Pressa za ruku, izvukao je u hodnik i počeo da je ispituje ko je i šta traži ispred tih vrata. Saznavši da je želela da poseti Bregovića, bukvalno joj je oteo fotoaparat, iz koga je izbrisao sve dotad napravljene fotografije, a potom je zagrmeo kao da je otkrio opasne teroriste:

- Ti nisi normalna! Mogu sada da bacim aparat i tebe kroz prozor. Da li uopšte znaš da je zabranjeno fotografisanje i šunjanje po bolnici?! Šta ti pokušavaš da uradiš?! Htela si da slikaš Bregovića, ma nemoj? Briši odavde i neću više da te vidim! U slučaju da se vratiš, neću biti ovako fin! - izvrištao se Bregin čuvar pre nego što nam je vratio fotoaparat.

Нема коментара: