brojač poseta

среда, 07. мај 2008.

UBIO DRUGA ZBOG DUGA?

Milan A. (18) iz Resnika osumnjičen je da je pucao u glavu svom drugu Nemanji Petroviću (17) jer mu je ovaj navodno dugovao novac. Posle zločina koji se dogodio u kući njegovog dede, Milan A. je pobegao

Milan A. (18) iz Resnika osumnjičen je da je ubio hicima iz pištolja svog druga Nemanju Petrovića (17), zvanog Šuster! Zločin se dogodio juče pre podne u kući Milanovog dede u Resniku, kada je Milan pucao u glavu nesrećnog mladića i pobegao! Kako Press saznaje, Milan je ubio Nemanju jer mu je ovaj dugovao novac. Policija i dalje traga za ubicom koji je poslednji put viđen sa svojom devojkom oko 15 sati u ulici Vojvode Stepe na Voždovcu.

Krvava drama dogodila se oko 10.30 časova u kući Milanovog dede Milića Nedeljkovića u ulici Dušice Spasića 28a, u naselju Resnik. Policija sumnja da je Milan A., zvani Arsa, sa nekoliko hitaca iz pištolja pucao u Petrovića. Posle zločina pobegao je automobilom „audi A4". Telo ubijenog mladića pronašao je Milić Nedeljković kada je došao da uzme alat za rad u bašti.

Nemanja nije bio problematičan

Nemanjin komšija tvrdi da je on bio dobar mladić.

- Viđao sam ga u video-igraonicama. Bio je uvek veseo, ali nije bio problematičan. Osumnjičeni živi u drugom kraju Resnika, koji je poznatom pod nazivom Straževica. Automobil je skoro dobio na poklon od dede, koji je, navodno, prodao parče zemlje da bi unuku kupio poklon - kaže meštanin Resnika.

- U ovoj kući niko ne živi. Žena i ja dolazimo da obrađujemo baštu i povremeno obiđemo kuću. Bio sam šokiran kad sam ugledao mladića s krvavom glavom! Ležao je u velikoj lokvi krvi u hodniku. Prepao sam se! U prvom trenutku pomislio sam da je ubijen moj unuk Milan A. Odmah sam otišao da pozovem policiju - priča Milić Nedeljković.

Kad su policajci došli, ispostavilo se da nije ubijen Nedeljkovićev unuk, već njegov drug Nemanja Petrović. Kod žrtve nisu nađena dokumenta, niti bilo što drugo što bi ukazalo na njegov identitet. Telo su identifikovali njegovi drugovi koji su saznali za ubistvo.

Nemanjini drugovi su potvrdili da je on bio nerazdvojan sa Milanom A.

- Zajedno su išli i u Srednju mašinsku školu „Radoje Dakić" u Rakovici. S Nemanjom sam se poslednji put čuo preksinoć, oko 22.30 sati. Zvali smo ga da izađemo zajedno u provod. Trebalo je da dođemo po njega, ali se njemu nije išlo, pa se nismo ni videli - kaže jedan od Nemanjinih drugova.

Nemanjin deda Radovan Petrović sve vreme je stajao ispred kuće u kojoj je ubijen njegov unuk i dozivao ga!

- Trebalo je da umrem umesto tebe! Trebalo je da slavimo tvoje punoletstvo 28. maja! A, evo šta se dogodilo! Što nam zatvori kuću? Ko te to ubi?! - kukao je Radovan Petrović. Njemu i sestrama ubijenog mladića pozlilo je dok je trajao policijski uviđaj.

Izvor Pressa blizak istrazi kaže da je motiv ubistva verovatno novčani dug.

- Nemanja je navodno već duže vreme dugovao novac Milanu. Iako su se družili, dogodila se tragedija. Zasad ne znamo koji je iznos bio u pitanju. I dalje tragamo za Milanom. On se navodno javio porodici telefonom, ali nije hteo da kaže gde se nalazi. S njim je u kolima bila i njegova devojka - kaže naš sagovornik.

Prema još nepotvrđenim informacijama, devojka se javila drugovima telefonom. Policija traži i pištolj kojim je počinjeno ubistvo, a pretpostavlja se da pripada bliskom članu njegove porodici.

Нема коментара: