brojač poseta

четвртак, 29. мај 2008.

RASPAO SE "BED KOPI"

Ajs Nigrutin i Skaj Vikler se posvađali oko devojke i već mesec dana ne pričaju, grupa „Bed kopi" održaće svoj poslednji koncert 6. juna u SKC-u

„Bed kopi", jedna od naših najpopularnijih rep grupa, održaće svoj poslednji koncert 6. juna u SKC-u, posle čega će grupa definitivno prestati da postoji. Razlog nenadanom razlazu članova grupe koju čine Vladan Aksentijević, Đorđe Miljenović i Rašid Kurtanović je, kako Press saznaje, svađa između repera, do koje je došlo pošto je Ajs Nigrutin počeo da se zabavlja sa bivšom devojkom Skaja Viklera.

- Dvojica nekad najboljih prijatelja i bivših učesnika rijaliti šou programa „VIP Veliki brat" u svađi su već mesec dana, a do sukoba je došlo zbog devojke - kaže za Press izvor blizak poznatim reperima, i nastavlja: - Iako su „jedna duša a dva tela" u kući rekli da će deliti sve, pa čak i devojke, izgleda da nisu mislili ozbiljno, bar ne Skaj, koji nikako ne može da oprosti svom nekadašnjem najboljem drugu vezu s njegovom bivšom. Nigrutin je nakratko bio u vezi sa bivšom devojkom Skaja Viklera, što ovaj nikako nije mogao da mu oprosti.

U izjavi za Press, Ajs Nigrutin je potvrdio navode našeg izvora:

- Osim oko devojke, do svađe je došlo i zbog različitih poslovnih shvatanja. Đorđe se sve više okreće nekom drugom fazonu i sarađuje sa pevačima poput Ane Stanić, dok unapred dogovorene tezge s grupom „Bed kopi" samo odrađuje. Ne bi me začudilo i da počne da piše za narodnjake, pošto se trenutno zabavlja sa Kajom - navodi Ajs Nigrutin.

Нема коментара: