brojač poseta

среда, 14. мај 2008.

Pikantne biografije evropskih lepotica

Među najlepšim damama koje će nastupiti na sceni Beogradske arene u okviru Evrovizije, jedna kreira donji veš koji sama reklamira, druga je u Njujorku tragala za haljinom u kojoj će nastupiti, a za treću kruže glasine da je operisan muškarac...

Kalomoira 23 (Grčka)
Grkinja Kalomoira je otkrila da će nositi haljinu s potpisom Dženifer Lopez. U februaru je putovala za Njujork gde je tražila kreaciju za Evroviziju, ali je imala nesreću da s njom nije pošao i stilista jer nije dobio američku vizu. Ipak, u Njujorku se srela s Đinom, ličnom stilistkinjom Džej Lo, koja joj je dala korisne savete.



Rebeka Dremelj 28 (Slovenija)
Rebeka je predstavljala Sloveniju na izboru za Mis sveta 2001. Posle velikog uspeha koji je tom prilikom doživela, počela je paralelno da se bavi modelingom i pevanjem. Ima svoju kolekciju donjeg veša koji sama reklamira, dobra je prijateljica Željka Joksimovića, slikala se za „Plejboj” i želi da postane gej ikona.

Ani Lorak 30 (Ukrajina)
Pevačica koja je na početku karijere svoje pravo ime Karolina promenila zbog istoimene umetnice iz Rusije koja je već bila popularna. Ani Lorak je Karolina čitano s desna na levo. Veliki je borac protiv SIDE, pa je zbog toga i crtan strip. Družila se sa svetski poznatim zvezdama poput Mika Džegera i Naomi Kempbel.



Izis 36 (Poljska)
Izis Dži je Amerikanka, suprug i baka su joj Poljaci. Prijavila se na izbor za Mis Amerike da bi na taj način platila koledž. Robert Lescinski poljski DJ na radiju, tvrdi da je Izis rođena kao mušakarac koji se operisao i postao žena. Izisin muž se sprema da ga tuži zbog klevete

Нема коментара: