brojač poseta

недеља, 25. мај 2008.

Osnovac povređen u tuči jos nije operisan

Valjevski osnovac Srećko B. (15), koji je povređen u unapred zakazanoj tuči 21. aprila, još nije operisan, rekla je danas Beti njegova majka Mileva Bogosavljević

Bogosavljević je kazala da je Srećko bio na kontroli 19. maja, na Klinici za Maksilofacijalnu hirurgiju Stomatološkog fakulteta u Beogradu, kada mu je ukinuta antibiotska terapija.

"Lekari su rekli da će Srećkovo zdravlje dalje pratiti i novu kontrolu zakazali su za tri meseca, kada će odlučiti o daljem lečenju preloma kostiju lica sa leve strane", kaže majka povređenog dečaka, koji se sada priprema za prijemni ispit za srednju školu.

Valjevska policija je ranije saopštila da je Srećka B. bejzbol palicom povredio N. R. (14), takođe učenik OŠ "Andra Savčić" u Valjevu.

Protiv oba učesnika u tuči podnete su prekršajne prijave, a protiv N. R. i krivična prijava zbog "nanošenja lake telesne povrede opasnim predmetom".

Saopšteno je i da je u tuči lakše povređen i N. R.

Prema saznanjima Bete, okružni državni tužilac podneo je zahtev za sprovođenje istrage protiv učesnika u tuči, ali i protiv njihovih drugova iz iste škole, koje policija sumnjiči kao moguće podstrekače i organizatore tuče van školskog dvorišta kod Kule Nenadovića.

Нема коментара: