brojač poseta

понедељак, 19. мај 2008.

MAJKA OPTUŽENA ZA OTMICU

Martin Vabl, bivši sudija u „slučaju Kampuš", tvrdi da je Natašina majka Bridžit Simi dogovorila otmicu ćerke sa Volfgangom Priklopilom, koji je devojku osam godina držao zatočenu i sve vreme je seksualno zlostavljao

Saučesnica u otmici... Bridžit Simi, majka Nataše Kampuš

Bivši sudija u „slučaju Kampuš„ Martin Vabl optužio je Bridžit Simi, majku Nataše Kampuš, da je zajedno sa Volfgangom Priklopilom planirala otmicu svoje ćerke, koja je osam godina bila u zatočeništvu i koju je otmičar sve vreme seksualno zlostavljao. Ceo slučaj epilog će dobiti na sudu.

Naime, Nataša Kampuš oteta je kada je imala deset godina. Devojka je osam godina provela u zatočeništvu u kući Volfganga Priklopila, koji ju je seksualno zlostavljao. Posle punih osam godina, u avgustu 2006. godine, Nataša je uspela da pobegne, a njen tamničar je tada izvršio samoubistvo.

Nakon skoro dve godine, Martin Vabl, bivši sudija koji se bavio „slučajem Kampuš„, tvrdi da je Bridžit Simi 1998. htela da se otarasi Nataše i da je s Volfgangom Priklopilom dogovorila otmicu. On je izjavio da su se majka i otmičar poznavali pre Natašinog nestanka, a naveo je i da se Bridžit brzo pomirila s tim da je njena ćerka oteta. Vabl je, takođe, naveo da je u vreme kad je Nataša oteta razgovarao sa devet osoba koje su bacile sumnju na njenu majku.

Da je Bridžit od početka bila sumnjiva potvrdio je i bivši šef policije Maks Edelbaker. On je izjavio da ga je istraga pre osam godina vodila prema Natašinoj majci, jer je imao saznanja da je devojka bila nesrećna s roditeljima i da je bila seksualno zlostavljana. Jedan od dokaza zlostavljanja su fotografije koje su se pojavile nakon Natašinog nestanka, na kojima je ona, tada još devojčica, polugola, našminkana i maše bičem.

Majka otete devojke Bridžit Simi demantovala je sve optužbe, rekavši da one nemaju nikakve veze s istinom.

Нема коментара: