brojač poseta

субота, 31. мај 2008.

KARLEUŠIN FIJASKO

Pevačica Jelena Karleuša odbila da održi koncert u Ljubljani jer je za njen nastup prodato samo 50 ulaznica

Jelena Karleuša odbila je nedavno da nastupi u Sloveniji jer je za njen koncert bilo prodato samo 50 ulaznica. Kako Press saznaje, Karleuša, koja u poodmakloj trudnoći promoviše novi CD - „JK revolušn", 10. maja imala je zakazan nastup u novootvorenoj diskoteci „Koko-loko" u Ljubljani, ali je od izlaska na binu odustala shvativši da se u publici nalazi „šačica ljudi".

Fijasko i u Švajcarskoj

Na forumu Karleušinog internet sajta pojavila se i informacija da je ova pevačica 7. maja (tri dana pred sporni nastup u Ljubljani) doživela sličan fijasko, ali ovoga puta u Švajcarskoj. Forumaši tvrde da je te večeri u poznatoj ciriškoj diskoteci „Grodonija" na Karleušinom nastupu bilo manje od 100 ljudi, iako je kapacitet diskoteke 3.000 gostiju.

- Karleuša je imala zakazan nastup u diskoteci čiji je kapacitet oko 500 ljudi - navodi sagovornik Pressa koji se lično zatekao na propalom koncertu, i dodaje: - Iako je došla na nastup u Ljubljanu u dogovoreno vreme, kontroverzna pevačica je oko 23 sata, kada je trebalo da počne nastup, odustala od izlaska na binu, saznavši da se u diskoteci nalazi samo 50-ak ljudi. Bila je vidno neraspoložena i ljuta i nije čak ni prenoćila u Ljubljani, nego se iste večeri vratila za Beograd - zaključuje naš sagovornik.

Povodom Karleušinog fijaska u Sloveniji pozvali smo diskoteku „Koko-loko", a vlasnik, koji nije želeo da mu se ime objavljuje u novinama, potvrdio je priču našeg izvora.

- Istina je da je prodato manje od sto karata i da Karleuša nije želela da izađe pred tako malo publike. Ne znamo koji je razlog fijaska, a moguće da više fanova nije došlo zato što na plakatima nismo napisali datum održavanja koncerta - zaključio je vlasnik diskoteke „Koko-loko".

Нема коментара: