brojač poseta

понедељак, 05. мај 2008.

GDE ZEKA PIJE VODU
Slavne ličnosti ne stide se da kažu da rado koriste seksualne igračke, najomiljeniji su vibratori u obliku zečeva

Mogu i bez muškarca... Teri Hačer, Eva Longorija i Ema Banton

Treba imati hrabrosti da se kao javna osoba izjasnite o svojim seksualnim sklonostima. Predstavljamo zvezde koje se ne stide da kažu da vole svoje seksualne igračke i pomagala, a najomiljeniji su, čini se, vibratori.

Hale Beri

Oskarovka Hale Beri veliki je fan seks-igračaka. Ona priznaje da često posećuje „Škrinju užitaka", specijalnu prodavnicu koja prodaje vibratore i seksi donji veš, kako bi zadovoljila svoje potrebe.

- Ne možete da zaboravite sopstvenu seksualnost. Uvek možete da vodite računa o telu tako što se bavite aerobikom ili što idete u seks-šop - rekla je glumica.

Seksepilna glumica Eva Longorija otkrila je da je najbolji seks koji je ikada iskusila imala sa seksualnim pomagalom.

- Trenutno ih imam dva... imam jedan u obliku zeca, i često ga poklanjam drugima. Najbolja stvar koju možete da poklonite je orgazam - kaže Eva.

Kao i njena koleginica Longorija iz serijala „Očajne domaćice", Teri Hačer takođe je deo novijeg trenda samozadovoljavanja malim seks-igračkama.

- Da budem iskrena, uopšte ne znam zašto mi je potreban muškarac. Umesto njega imam izvanredne elektronske stvarčice koje koristim. I bilo koja žena koja to negira sigurno laže - kaže „očajna" Teri.

Osim za udaju, Bejbi „stajsici" Emi Banton očigledno nije potreban muškarac da bi joj „začinio" život! Jednom prilikom je priznala da se često zadovoljava pomoću vibratora koji joj je poklonila druga „spajsica" Mel B.

Geri Halivel se oslanja na vibratore radi seksualnog zadovoljstva. Obožava igračku u obliku zeca i često je šalje prijateljicama kao poklon. Mlada mama kaže da je ta igračka veoma dobra za relaksaciju.

- Ali, da li znate u čemu je problem? One vas nakon toga ne zagrle - jada se Geri.

Misi Eliot se, takođe, okrenula seksualnim pomagalima kako bi zadovoljila svoje potrebe.

- Vibrator koji koristim me zasad čini srećnom. Omiljen mi je leptir, to je nešto čarobno, on me vine u zvezde - kaže ona.

Misi je čak napisala i pesmu u kojoj veliča čuda koja čini vibrator po imenu „tojz", koja sadrži sledeće reči: „imam punu torbu igračaka, tako da mi vi momci ne trebate!"

Džordan se, navodno, toliko vezala za svoj vibrator da je pokušala da ga unese u džunglu kada se pojavila u rijaliti šou programu „Ja sam slavna ličnost, izbavite me odavde", pod izgovorom da joj je potrebno seksualno pomagalo kako bi „prekratila vreme", ali joj organizatori nisu izašli u susret.

Rozan Bar je još jedan zavisnik od vibratora.

- „Hitači" je napravio tako dobar vibrator, da mislim da ću da kupim jedan od njihovih televizora - šalila se zvezda.

I En Heč je verna promoterka vibratora.

- Vibratori su super - oni pošteđuju ljude od toga da imaju glup seks. Preporučila bih ih svakome - objašnjava Heč.


Нема коментара: