brojač poseta

уторак, 08. април 2008.

Spasao šestoricu statista

Spasao šestoricu statista
Džoni Dep je, hteo ne hteo, postao akciona zvezda, i to u stvarnom životu. Naime, kako je objavio magazin „News of the World“, popularni glumac je pre nekoliko dana na snimanju filma „Public Enemies“ spasao život šestorici statista, koje bi, da on nije munjevito reagovao, pregazio automobil u punoj brzini!

Četrdesetčetvorogodišnji glumac, koji u filmu „Public Enemies“ glumi čuvenog gangstera Džona Dilindžera, u Čikagu je snimao scenu pljačke banke kada je primetio da je kaskader koji je vozio starinski „ford“ iz 1933. naleteo na led i izgubio kontrolu nad vozilom. Pomahnitali automobil je skrenuo s puta i punom brzinom krenuo ka šestorici statista koji su stajali leđima okrenuti, nesvesni u kakvoj se opasnosti nalaze. Međutim, tada je na scenu stupio Dep koji se sa raširenim rukama zaleteo u grupu statista i u poslednjem trenutku ih sklonio ispred automobila ubice! Po rečima očevidaca, poznati glumac je nakon akcije spasavanja dobio gromoglasan aplauz filmske ekipe, a svetski mediji su juče vest o ovom incidentu uglavnom objavljivali sa naslovom „Džoni Dep - heroj!“.
Inače, u filmu „Public Enemies“, koji režira Majkl Man, osim Depa, igraju i Kristijan Bejl, dobitnica „Oskara“ Marion Kotiljar, Bili Krudup i Stiven Dorf.

Нема коментара: