brojač poseta

уторак, 08. април 2008.

SEKS-SKANDAL U SKUPŠTINI SRBIJE!

Poslanik „narodnjačke koalicije" zatečen je pre oko mesec dana u skupštinskom toaletu kako vodi ljubav sa čistačicom, otkriva Press! Devojka koja je „zgrešila" s poslanikom kažnjena je smanjenjem plate, a poslanik nije čak ni opomenut! Čitav slučaj pažljivo je naknadno zataškan da ne bi dospeo do medija

Press je juče pozvao poslanika, glavnog junaka skupštinske seks-afere (ime poslanika poznati redakciji). On je, kao što pretpostavljate, sve demantovao i ustvrdio da je „na gomili" sa skupštinskom čistačicom uhvaćen, zapravo, drugi poslanik, član SPS-a.

- Šta kažete, ja imao seks s nekom od radnica u Skupštini?! Ma, dajte, molim vas, to je najveća glupost! Nećete valjda da pišete o tome?! Ama, radite šta hoćete! Ja sto posto nisam taj, a znam da je nešto tako slično uradio jedan poslanik SPS-a! Inače, slobodno napišite da sam poručio onima koji se na ovaj način sprdaju sa mnom da su najobičniji paćenici - rekao je u dahu poslanik „narodnjak" i u poverenju nam otkrio ime poslanika SPS-a koji je, navodno, glavni akter seks-afere.

Odmah smo pozvali dotičnog poslanika SPS-a (ime takođe poznato redakciji). Međutim, i on je sve demantovao i ustvrdio da je „junak" seks-afere zaista poslanik DSS-NS s kojim smo prethodno pričali (?!?).

- Taj što vam je rekao da sam ja uhvaćen sa čistačicom na WC šolji laže k'o pas! Cela Skupština, svi poslanici znaju da je upravo on taj! Pa, znamo i da je toj devojci, čistačici, obećao da će je zaposliti u jednoj privatnoj firmi i da ju je tako naveo na blud... Ma, poručite mu da se ne vadi na mene ili ću o svemu javno da progovorim! Svi smo do sada ćutali zbog njegove porodice, ali ako nastavi da laže o meni, sve ću reći, pa kud puklo da puklo! - ogorčen je naš sagovornik.

U želji da proverimo šta je ovde zaista istina pozvali smo Sekretarijat i kabinet predsednika Skupštine. Tamo nam je rečeno da nikakvog seks-skandala nije bilo i da nijednoj čistačici nije smanjivana plata. Ipak, nezvanično nam je potvrđeno da je seks-skandala bilo.

- To je bila jako neprijatna situacija... Naravno da smo celu stvar sačuvali daleko od očiju javnosti. Pa, šta je trebalo da uradimo?! Da sazovemo konferenciju za novinare i objavimo sve detalje?! Ma, hajte, molim vas... - rekao nam je jedan od skupštinskih funkcionera.

Нема коментара: