brojač poseta

среда, 16. април 2008.

Putin se ženi lepom gimnastičarkom?

Mora da se radi o nekom ljubavnom virusu koji je zahvatio političare. Prvo francuski predsednik Nikola Sarkozi, a sada i najmisteriozniji od predsednika Vladimir Putin, koji se, kako barem tvrdi moskovski list „Korespondent“, u februaru u tajnosti razveo od supruge Ljudmile i već planira venčanje za 15. juni sa raskošnom lepoticom, bivšom gimnastičarkom Alinom Kabajevom.

Rusi obožavaju Alinu, koja će 12. maja napuniti 25 godina. Ona je 2004. postala olimpijska šampionka u umetničkoj gimnastici na Igrama u Atini, a posle Olimpijade se povukla iz sporta i okušala u umetničkim vodama.
Na poslednjim parlamentarnim izborima 2. decembra našla se na spisku vladajuće Jedinstvene Rusije i postala deputat Državne dume. Putina, koji je i sam sportista i nosilac crnog pojasa u džudou, bije glas da voli sportistkinje. Govorkalo se da je bilo nečeg između njega i Jekaterine Andrejeve, bivše košarkašice, a sada TV voditeljke.
Međutim, Alinin portparol opovrgava glasine, a i firma „Karnaval-stil“ demantuje svoje učešće na tenderu.
Putin je juče jednoglasno izabran za lidera vladajuće partije Jedinstvena Rusija na jučerašnjem kongresu te partije. Jedinstvena Rusija je, takođe, predložila novoizabranom predsedniku Rusije Dmitriju Medvedevu da postane njen član, ali je on to odbio.
Sa Univerzitetske klinike u Hajdelbergu, gde se trenutno nalazi na rehabilitaciji, bivši nemački savezni kancelar Helmut Kol najavio je da se ženi svojom dugogodišnjom saputnicom dr Majke Rihter (43), lepom i uspešnom ekonomistkinjom iz Saveznog ministarstva privrede, koja je u bolnici stalno bila kraj njega i sa kojom je ponovo pronašao sreću 3 godine nakon smrti supruge Hanelore. Par je 2004. boravio na Šri Lanki, gde su preživeli cunami, i otada su zajedno.

Нема коментара: