brojač poseta

среда, 16. април 2008.

Preminuo mladić na koga je sinoć pucano na Banjici

Preminuo mladić na koga je sinoć pucano na Banjici

Marko Pavličević (31) na koga je sinoć pucano kod Tržnog centra na Banjici, preminuo je jutros, rekao je Tanjugu zamenik direktora Urgentnog centra Dušan Jovanović.

Pavličević je operisan na neurohirurškom odeljenju, ali je usled težine nanetih povreda preminuo i pored svih napora lekara.
Pavličević je sinoć teško ranjen sa više od 10 hitaca iz automatskog pištolja, dok je vozio "audi" u Paunovoj ulici, kod broja 30, u blizini tržnog centra "Banjica".
Napadači, naoružani automatskim pištoljima, sačekali su, kako saznajemo, ukradeni crni „audi“ karavan (BG 754 - 612) koji je Pavličević vozio kod pešačkog prelaza, na uključenju iz Ulice Miloja Pavlovića u Paunovu. Jedan od napadača bio je odeven u braon jaknu, a preko lica je imao sivi šal. Kad je automobil usporio na ulasku u raskrsnicu, napadači su prišli automobilu, jedan spreda, drugi sa vozačeve strane. Sasuli su više od deset hitaca ka Pavličeviću, naočigled prolaznika i ljudi koji su na desetak metara odatle čekali autobus na stajalištu. Suvozač je ostao nepovređen, a Pavličević je bez svesti, sa više prostrelnih i ustrelnih rana na telu i i glavi prebačen u Urgentni centar. Napadači su se posle pucnjave kolima odvezli prema Jajincima.
Suvozač je pratio Pavličevića u kolima Hitne pomoći do UC, a zatim je, ispred bolnice uzeo pištolj koji je Pavličević nosio za pojasom i izgubio se u nepoznatom pravcu. Oko 20 sati, četvorica mladića došli su u Urgentni centar, predstavili se kao Pavličevićevi prijatelji i tražili da ga vide, odbijajući da daju svoje podatke. Interventna brigada policije zadržala je svu četvoricu.
Iako razlozi za „sačekušu“ nisu poznati, pretpostavlja se da su u pitanju neraščišćeni računi od ranije. Dvojica napadača najverovatnije su znali bar deo Pavličevićeve maršrute, jer su ga sačekali na uzbrdici na pešačkom prelazu, gde automobil mora da uspori zbog uključenja u prometnu ulicu. Kako saznajemo, Pavličević je od ranije poznat policiji kao diler narkoticima.

Нема коментара: