brojač poseta

недеља, 20. април 2008.

Potukli se pijani Rusi u crnogorskom avionu

Nesvakidašnji incident dogodio se juče u avionu "Montenegro ejrlanza" tokom leta iz Moskve za Tivat, kada su se tri pijana ruska putnika žestoko potukla, a u jednom momentu let je bio ugrožen kada su u opštem metežu došli do vrata letelice nameravajući da ih otvore.

Kako piše podgorička štampa, avion je ipak bezbedno i na vreme sleteo na tivatski aerodrom juče u 17.20 časova. Iz Montenegro erlajnza sinoć je podgoričkim "Vijestima" rečeno da pijani putnici nisu pravili probleme u avionu, osim što su se neuobičajeno veselo ponašali.
Na pitanje da pojasni o kakvom je vidu veselog ponašanja reč, portparol Montenegro erlajnza Nenad Marković je kazao da su pijani putnici u avionu pevali i glasno se smejali.
Jedan od učesnika tuče Sergej Aleksandrović (37) iz Moskve bolničkim vozilom sa aerodroma odvezen je u kotorsku bolnicu u 18.30 sati, gde je zadržan.
Dvojica njegovih zemljaka odvedeni su sinoć u bečićki hotel "Splendid", gde je trebalo i da odsednu.

Stjuardese se krile u taoletu
Trojica putnika iz Rusije toliko su se agresivno ponašala da su u jednom trenutku, navodno, počeli da se tuku i lome namještaj u avionu, pišu "Vijesti".
"Dve stjuardese čak su se iz straha sakrile u toalet", rekao je "Vijestima" izvor blizak posadi fokera na letu Moskva-Tivat.
Isti izvor tvrdi da su pijani Rusi česti putnici na letovima Montenegro erlajnza za Crnu Goru. Bez problema unose alkohol u avion, a nije im strano ni da vređaju i maltertiraju ostale putnike i osoblje aviona. Nekoliko puta, tvrdi izvor "Vijesti", polomljenih i krvavih noseva Rusi su izlazili i na podgorički aerodrom.

Нема коментара: