brojač poseta

петак, 04. април 2008.

Policija čuva kuću porodice Opačić

Policija čuva kuću porodice Opačić
SUBOTICA - Rodbina nastradalog dečaka Srednje medicinske škole je ili pored sinovljevog kreveta ili na putu Subotica-Beograd. „Blic“ saznaje da porodicu Opačić obezbeđuju policijske ekipe zbog čestih telefonskih pretnji upućenih na njihovu adresu.

Ekipa Gradske bolnice, koja je pre tri dana spasavala život učenika trećeg razreda Srednje Medicinske škole, nakon što ga je vršnjak iz Hemijsko-tehničke škole napao i izbo kuhinjskim nožem u grudi i stomak, juče je, nakon najnovijeg izveštaja iz Beograda o Momirovom zdravstvenom stanju, potvrdila da je operacija bila teška i da je nezahvalno prognozirati krajnji ishod.
-Hirurški zahvat je trajao više od tri sata i mi smo, zaista, učinili sve što jer bilo u našoj moći kako bismo spasili jedan mladi život. Istina je da nismo sasvim osposobljeni za ovakve hirurške zahvate, ali na rad naše ekipe do sada nije bilo primedbi. Hirurzi, doktori Miloš Kljajić, Atila Čengeri, Karolj Čakanj i Đula Takač, sa anesteziolozima i pomoćnim osobljem načinili su pravi podvig vraćanjem u život ranjenog mladića - izjavio je dr Goran Bićanin, direktor Bolnice u Subotici.
S obzirom na spekulacije da je zločin u Srednjoj Medicinaskoj školi, u stvari, rezultat sukoba dve sportsko-navijačke grupe („grobari“ i „marinci“) jedan od vođa navijača „marinaca“ juče nam demantovao da taa grupa ima bilo kakve veze sa zločinom.
Istražni sudija Okružnog suda Novak Terzija, koji je saslušao osumnjičenog O.O. izjavio je da napadač nije negirao delo, ali da je napomenuo da „s Momirom ima odranije neraščišćene račune“.
Svi učenici Srednje Medicinske škole danas će u 12 sati, organizovano, krenuti u crkvu Sv. Vaznesenja Gospodnjeg na molitvu za ozdravljenje svog školskog druga.

Нема коментара: