brojač poseta

понедељак, 28. април 2008.

Policajci sami ugasili požar

Marijana Gržetić (24) je teže, a Dragoslav Stanojević (61) lakše povređen juče, oko 18.30 časova, u saobraćajnoj nesreći u Bulevaru olobođenja, kod Veterinarskog fakulteta. Kako saznajemo, devojka je sa povredama vrata prevezena u Urgentni centar i ne nalazi se u životnoj opasnosti.

Do udesa je došlo kad je Marijana Gržetić, krećući se crvenim „jugom“ (BG 865 196) iz pravca Autokomande ka Slaviji u jednom trenutku prešla u suprotnu saobraćajnu traku i direktno naletela na plavi „reno tvingo“ (BG 816 932), kojim je upravljao Stanojević. Po dolasku na lice mesta, lekari Hitne pomoći devojci su fiksirali vrat i zajedno sa lakše povređenim Stanojevićem prevezli je u Urgentni centar.
Posle sudara došlo je i do manjeg požara u motoru „juga“, koji su brzo ugasili policajci sa protiv požarnim aparatima, ali se, ipak, za svaki slučaj pojavila i vatrogasna brigada. Vatrogasci su svoje vozilo parkirili na šine, pa je tramvajski saobraćaj u Bulevaru oslobođenja kraće vreme bio u zastoju.

Izgurao ga u kanal
Na polupraznim gradskim ulicama juče nije bilo puno saobraćajnih nesreća, ali su zato neki vozači dovljali po prilaznim putevima. Tako je sinoć oko 20.40 nepoznati vozač bele „lade“ izgurao sa puta vozilo koje je preticao na putu za Besni Fok. Izgurano vozilo završilo je u kanalu pored puta, dok je vozač „lade“ pobegao u nepoznatom pravcu. Povređenih nije bilo, ali je na oštećenom vozilu pričinjena veća materijalna šteta.

Нема коментара: