brojač poseta

среда, 16. април 2008.

Nataša i Dača u seksi pozama

Nataša uskoro izdaje album i planira
turneju
Naš najlepši poznati par, pevačica Nataša Bekvalac i vaterpolista Danilo Ikodinović, nedavno je završio fotografisanje za novu reklamnu kampanju prestižnog brenda veša „Extreme Intimo“. Linija ovog donjeg rublja, koji reklamiraju Nataša i Dača, zove se „Savršena ljubav. Ništa ispod toga“.

- Deo sam javnog života. Fotografisanje, poziranje, snimanje... deo su mog posla i uvek sam svemu tome prilazila veoma profesionalno. Tako je i sa kampanjom koju sa Danilom radim za „Extreme Intimo“ - izjavila je Nataša Bekvalac u jednom intervjuu za „Blic“, a za magazin „Stori“ je navela da joj je veoma drago što se na slikama vidi njena i Dačina iskrena emocija koju jedno prema drugom osećaju.
- Na fotografisanju je bilo izuzetno zabavno. Veoma mi je drago što je naša iskrena emocija prepoznatljiva - kaže Nataša.
Danilo Ikodinović, koji već dve godine radi kao model za „Extreme Intimo“, naveo je da se na snimanjima oseća sasvim komotno.
- Od starta se na snimanjima osećam komotno, jer su nama, vaterpolistima, dresovi, zapravo gaćice - rekao je Dača za „Stori“.
Osim slika, reklama i bilborda na kojima Nataša i Dača poziraju u izazovnim pozama, svi ljubitelji vaterpola Daču će od sada moći da gledaju kako igra za klub Jadran iz Herceg Novog, dok će Nataša izdati novi album.
- Dugo me nije bilo na muzičkoj sceni i imala sam veliko opravdanje za to. To je bila pauza na profesionalnom nivou, a posvetila sam je svom privatnom životu. Posle udaje za Danila, usledila je trudnoća, pa Hanino rođenje... - izjavila je Nataša u intervjuu za „Blic“ i dodala da nakon izlaska albuma, kreće na turneju.
- Nakon izdavanja albuma, kreće velika turneja po zemlji i inostranstvu, a moja velika želja je da se sve završi u Beogradu.

Нема коментара: