brojač poseta

уторак, 29. април 2008.

Lepša i prsatija posle porođaja

Nova holivudska mama smelo je prošetala crvenim tepihom na gala večeri „Silver rose” u lepršavoj haljinici s leopard dezenom i pokazala da izgleda bolje nego ikada...

Samo šest nedelja pošto je rodila ćerkicu, tamnoputa lepotica Hale Beri (41) pojavila se pred kamerama u izdanju koje je čak i najsurovije tabloide ostavilo bez komentara. Ne samo da nema traga od stomačića koji je donedavno šetala, već izgleda svežije i bolje nego ikada.

Malo bi se novopečenih mama usudilo da manje od dva meseca posle porođaja pozira fotoreporterima u kratkoj haljini s dubokim dekolteom. Ne i Hale Beri, koja izgleda planira da i ove godine odbrani titulu najseksi zvezde od „četiri banke”, prošle godine dobijenu od magazina „Touch”.
Nova holivudska mama smelo je prošetala crvenim tepihom na gala večeri „Silver rose” u lepršavoj haljinici s leopard dezenom i pokazala da ne samo da se uspešno izborila sa svim tragovima donedavne trudnoće, već izgleda bolje, blistavije nego ikada.
I dok Hale svoje brzo vraćanje u formu pripisuje vežbanju, jogi i plivanju, a „bliski izvori” iz njenog okruženja u glas kliču da je u pitanju zadovoljstvo ulogom majke, mediji poseban akcenat stavljaju na njen znatno uvećan obim grudi. To je zapravo i jedina misterija vezana za njen novi „look”, pa je već krenuo i prvi trač da se glumica opredelila za implante umetnute specijalnom tehnikom kroz pazuh.
Međutim, kako je tajna njenog izgleda već izlizana tema, ono što posebno nervira fanove je to što Hale Beri još uvek nije predstavila svoju ćerkicu Nahlu Arielu, a dodatan „začin” su i njene izjave da još ne planira venčanje s manekenom Gabrijelom Obrijem.

Нема коментара: