brojač poseta

субота, 19. април 2008.

Izabrani srpski holivudski dvojnici

Izbor je organizovan u okviru beogradske Nedelje mode i Dana Beograda

U sali Fakulteta dramskih umetnosti sinoć je održan izbor za holivudske dvojnike na kojem je pobedu odneo Lazar Glišović (19) iz Kragujevca, koji liči na glumca Džoša Hartneta. Drugo mesto je zauzela Jelena Marković iz Zemuna (Paris Hilton), a treće Vladimir Milenković (Džeri Sajnfeld)


GLAMUR
– Glumac Dejan Lutkić vodio je program na kojem se pojavilo 14 dvojnika holivudskih zvezda. Među njima su bili dubleri zvezda poput Hilari Svonk, Sandre Bulok, Grejs Keli, Dženifer Lopez, Kolina Farela, iz svih delova Srbije, od kojih je šestoro ušlo u finale.

Žiri, koji su činile poznate ličnosti s naše javne scene, birali su pobednika između Sanje Subašić (Šer), Kristine Bizić (Šeron Stoun), Jelene Marković (Paris Hilton), Lazara Glišovića (Džoš Hartner), Marjana Stamenković (Kijanu Rivs) i Vladimira Milenkovića (Džeri Sajnfeld).
Put u Holivud na sedam dana osvojio je student iz Kragujevca Lazar Glišović, koji je za „24 sata” rekao da je sličnost primetio pre par godina.
- Nisam do sada to koristio, ali ko zna, možda u budućnosti hoću. Stvarno sam srećan zbog osvojenog puta – rekao je Lazar, koji je poručio organizatorima da će im poslati razglednicu iz Holivuda.
Iako je prema reakcijama publike važio za favorita, Marjan Stamenković nije osvojio nijedno mesto, a Vladimir Mileković koji je oduševio sve prisutne svojom sličnošću sa poznatim komičarem Džerijem Sajnfeldom, ipak se plasirao samo na treće mesto.
- Drugar mi je još pre pet godina rekao da ličim na njega, ali tek kada sam počeo da gledam seriju „Sajnfeld” shvatio sam da je sličnost stvarno velika – objasnio je Vladimir, koji je diplomirani elekroinženjer.
Jelena Marković, srednjoškolka iz Zemuna, koja je osvojila drugo mesto, kaže da je još ranije primetila sličnost sa Paris Hilton.
- Od kada sam se prefarbala u plavo, pokazalo se da stvarno ličim na nju. Ne smeta mi poređenje, ali osim izgleda nema nikakvih drugih sličnosti sa Paris – zaključila je Jelena.
Ovaj izbor je organizovan u okviru beogradske Nedelje mode i Dana Beograda, a sve pod pokroviteljstvom Skupštine grada

Нема коментара: