brojač poseta

четвртак, 24. април 2008.

DŽAJIĆ PREBAČEN NA VMA!

Bivši čelnik Crvene zvezde zbog pogoršanog zdravstvenog stanja juče primljen na Vojnomedicinsku akademiju, pretpostavlja se da su u pitanju problemi s leđima

Bivši čelnik Crvene zvezde Dragan Džajić prebačen je juče iz Centralnog zatvora na Vojnomedicinsku akademiju zbog pogoršanog zdravstvenog stanja! Jedan od advokata treće Zvezdine zvezde, Milan Vujin, potvrdio je informaciju da se njegov klijent od juče nalazi na VMA, ali nije mogao da precizno kaže o kakvim se zdravstvenim problemima radi, pošto je juče stigao sa puta. Ipak, Vujin je rekao da pretpostavlja da su u pitanju problemi sa leđima, od čega se Džajić mesecima unazad lečio.

- Tačno je da je Džajić prebačen na VMA, ali ja sam tek doputovao iz Podgorice i ne znam kakvi su tačno zdravstveni problemi u pitanju. Mogu samo da pretpostavim da su u pitanju leđa, ali još uvek nemam preciznije informacije - rekao je agenciji Beta Milan Vujin po dolasku u Beograd.

Još pre desetak dana se spekulisalo da bi Džajić mogao da bude prebačen iz Centralnog zatvora na VMA, a kao razlozi navedeni su upravo bolovi u predelu leđa i konstantna nesanica. Tada je posle detaljnih pregleda mišljenje lekara bilo da bi bivši Zvezdin predsednik lečenje morao da nastavi na Vojnomedicinskoj akademiji, ali do toga ipak nije došlo.

Dragan Džajić, baš kao i nekadašnji generalni sekretar kluba sa „Marakane" Vladimir Cvetković i sekretar Miloš Marinković, priveden je još 5. februara zbog sumnje da je zloupotrebio službeni položaj u klubu i od transfera Gorana Drulića u Saragosu protivpravno prisvojio više od šest miliona maraka.

Okružni sud u Beogradu zatim je proširio istragu i na transfer Zorana Njeguša u Atletiko Madrid, pa Nemanje Vidića u moskovski Spartak, od koga su bivši rukovodioci crveno-belih protivpravno prisvojili više od dva miliona evra. Tužilaštvo je istragu proširilo zatim još jednom, i to zbog navodnih nepravilnosti prilikom transfera Perice Ognjenovića u madridski Real 1998. godine. Transfer vredan ukupno tri miliona maraka čelnici Zvezde su u zvaničnim knjigama navodno umanjili za jedan milion.

Нема коментара: