brojač poseta

уторак, 08. април 2008.

CECA UMESTO SABRINE

Čekajući dolazak vremešne italijanske pevačice, paparaci Pressa juče na beogradskom aerodromu uslikali Cecu Ražnatović po povratku iz Dubaija

Čekajući dolazak poznate italijanske pevačice Sabrine Salerno, koja je sinoć imala zakazan nastup na „Danima estrade" u Čačku, paparaci Pressa uslikali su juče na beogradskom aerodromu veću grupu džetsetera, na čelu sa najpoznatijom srpskom folkerkom Svetlanom Ražnatović. Letom iz Dubaija preko Larnake, u Beograd su, pored Cece, juče oko 13 časova doputovali i članovi „Bjuti kvinsa" i „Bla, bla benda", koji su takođe bili gosti na svadbi manekenke Jelene Jakovljević i Saida bin Draija, šeika iz Emirata.

Ceca je došla u pratnji sestre Lidije, zeta Predraga Ocokoljića i medijskog maga Roberta Čobana i njegove supruge Sandre. U „Dubai ekipi" našli su se i poznati perkusionista Zoran Kiki Caušević, koga su na aerodromu sačekali supruga Tijana i njen otac Boki Milošević.

Ceca, koja je skoro sat vremena morala da čeka dolazak prtljaga, bila je iznenađena fotoreporterskim dočekom, a čuvši da su predstavnici srpskih medija došli da dočekaju Sabrinu, ostala je zatečena: - Izvinite, a ko je ta Sabrina? - upitala je Ražnatovićka. Tek na pomen hita „Bojs, bojs", Ceca se setila o kojoj koleginici je reč.

Нема коментара: