brojač poseta

среда, 16. април 2008.

ŠARAJ, ŠARAJ, ŠANO...

Striptizeta Vesna Počuča Šana mesecima u šemi sa kompozitorom Zlatkom Zlajom Timotićem, a prošle nedelje podnela i zahtev za razvod braka od supruga Petra

Stripitizeta i vlasnica „Erotik šopa" Vesna Počuča Šana podnela je prošle nedelje zahtev za razvod braka od svog supruga Petra, nedugo pošto ga je prevarila sa kompozitorom Zlatkom Zlajom Timotićem.

Kako Press saznaje, problemi u Šaninom i Petrovom braku traju još od avgusta prošle godine.

Sumnjivo poslovanje „Erotik Šopa"

Šana je, kako kaže naš izvor, izgleda šarala i na poslovnom planu.

- Poreska inspekcija je u njenom „Erotik šopu" ustanovila manjak robe od 1,7 miliona dinara - kaže izvor Pressa. - Ona sada očajnički pokušava da nađe nekoga ko bi finansirao plaćanje poreza i dugove, i snalazi se na sve načine. Džip koji je doskoro vozila parkiran je ispred kuće pevača Ace Pejovića, a ona i Zlaja voze novu „tojotu jaris" koju je kupila na lizing, jer je Petar digao ruke od nje i pokušava da spase njihovog sina od gluposti koje ona pravi. To mu veoma teško pada jer ju je on doslovno „stvorio" od prsatog devojčeta iz Pančeva.

- Šana je već nekoliko puta napuštala porodično gnezdo, a zatim se vraćala, što je Petar dugo tolerisao - otkriva dobro obavešteni izvor Pressa.

Početkom marta, kada je treći put otišla od kuće, Vesna je, kako kaže naš izvor, pokušala da na brzinu proda lokal koji glasi na njeno ime. Prodaja je sprečena sudskom zabranom, a u postupku je i zabrana otuđenja ostale imovine.

Petar Počuča, bivši vrhunski sportista, a sada poznati biznismen, za Press nije želeo da ulazi u detalje njihovog bračnog sloma.

- Tačno je da je Vesna podnela zahtev za razvod, a razlog za to se jasno vidi na fotografijama. Nekima je malo i kad im pružiš sve - rekao je Petar u kratkoj izjavi za Press, i dodao da mu je trenutno jedino važno da sačuva sina od svih neprijatnosti koje razvod neizbežno donosi.

Prema rečima našeg sagovornika, Šanina veza sa Zlajom je već ozbiljna, ali i vrlo turbulentna.

- Oni se više gotovo i ne kriju, bilo im je važno da njihova veza ostane tajna samo dok ona ne podnese zahtev za razvod. Već su se nekoliko puta žestoko posvađali, on je isterivao iz svog stana, ali su zajedno išli i u jednu beogradsku kliniku za veštačku oplodnju - tvrdi naš izvor.

1 коментар:

Анониман је рекао...

sano jebo bi te u bulju