brojač poseta

понедељак, 31. март 2008.

UBIO ŽENINOG LJUBAVNIKA, PA SEBE!

Dragan Barać (38) iz Sombora ispalio šest metaka u Ivana Lukačevića (41), a onda pred policijom pucao sebi u glavu

Dragan Barać (38) iz Sombora ubio je ljubavnika svoje bivše žene Ivana Lukačevića (41), a onda izvršio samoubistvo! Kako saznajemo, Barać je iz ljubomore pucao u Lukačevića, u koga je ispalio šest metaka, a potom naočigled policije pucao sebi u glavu! Nesrećni Lukačević preminuo je na licu mesta, a Barać je umro posle neuspelih pokušaja reanimacije u somborskoj bolnici.

Zločin se dogodio u nedelju oko 21.30 časova u ulici Alekse Šantića u Somboru. Prema saznanjima Pressa, Barać i Lukačević su te večeri bili zajedno, ali niko ne može da potvrdi gde su bili i šta su radili.

- Pre svega, još nije utvrđeno koliko su se dobro njih dvojica poznavala. Pretpostavljamo da su znali jedan za drugog, jer je Baraćeva bivša supruga poslednjih mesec dana živela sa ubijenim Lukačevićem. Bez sumnje, to je i motiv zločina - kaže za Press izvor blizak policiji, i nastavlja:

Baraćeve kolege u čudu

Dragan Barać bio je zaposlen u filijali Erste banke u Apatinu. Njegove kolege bile su šokirane kada su čule šta je on uradio, ali su za njega imale samo reči hvale.

- Bio je dobar momak i veoma vredan. Ničim nije pokazivao da ga je pogodio razvod i da bi mogao da napravi ovakvu tragediju. Znao je da kaže: „Idemo dalje" - kažu zaposleni u Erste banci.

- Prema nekim informacijama, Barać i Lukačević su te večeri bili zajedno u kafani „Kod Miće", ali to nije do kraja razjašnjeno. Onda su se našli u ulici Alekse Šantića, u kojoj se i dogodio zločin. Prema onome što smo do sada saznali, Barać je u jednom trenutku izvadio pištolj i ispalio nekoliko metaka u Lukačevića, koji je na mestu preminuo. Patrola policije je brzo stigla na lice mesta, i tada je Barać prislonio pištolj sebi na glavu i povukao obarač. Umro je pola sata kasnije u somborskoj bolnici - kaže naš izvor.

Istražni sudija Okružnog suda u Somboru Valentina Knežević potvrdila je da su dve osobe nastradale u nedelju uveče, ali nije želela da kaže kako je došlo do tragedije.

- Još ne znamo šta se dogodilo! Parafinske rukavice se rade i treba da se vidi ko je pucao, do tada ne možemo sa sigurnošću da govorimo šta se tačno desilo. Jedino mogu da potvrdim da je Ivan Lukačević imao pet prostrelnih rana i jednu ustrelnu, dok je Dragan Barać imao prostrelnu ranu u predelu glave - izjavila je za Press sudija Valentina Knežević.

Prema našim saznanjima, i Barać i Lukačević bili su razvedeni.

Komšije ubijenog Lukačevića kažu da je on poslednjih mesec dana živeo s Baraćevom bivšom ženom Milicom.

- Ivan je već mesec dana živeo s bivšom ženom Dragana Baraća, koju je doveo u porodičnu kuću, u kojoj je živeo sa svojom bivšom ženom i dvoje dece. Pošto je doveo novu ženu, njegova bivša supruga Ivana je sa decom ovih dana trebalo da se iseli iz kuće... Šokirani smo ovim što se desilo! Ivan je držao knjižaru „Kadena" u gradu, nikada nije pravio probleme. To što se razveo od žene i našao drugu dešava se svugde. Zar zbog toga čovek da izgubi glavu - kaže jedan od komšija, koji je zahtevao da ostane anoniman.

Нема коментара: