brojač poseta

понедељак, 31. март 2008.

PIVO I SEKS

Ajs Nigrutin: "Ja sam u kuću ušao zbog piva i seksa. „Jelenko" nam nije dao pivo, a nijedna ukućanka nije htela da se j..e u tuš-kabini"

Kontroverzni hip-hoper Vladan Aksentijević, poznatiji kao Ajs Nigrutin, drugoplasirani učesnik „VIP Velikog brata", kaže da se ne oseća kao gubitnik i dodaje da bi on i Skaj Vikler sigurno pobedili da ih organizatori nisu razdvojili. Član hip-hop sastava „Bed kopi" čestitao je pobedu Mimi, ali nije mogao da ne prokomentariše čuđenje rezultatima glasanja.

- Da smo Skaj i ja ostali jedno, pobedili bismo. Jagodica Bobica je OK devojka i najmanje se folirala, ali mi je čudno da je neko bio spreman da u njenu pobedu uloži toliko. Crnogorci su verovatno dali 100.000 evra da bi osvojili 50.000 - kaže Ajzak, i otkriva da su mu u kući najviše falili - pivo i seks:

- Kuću „Velikog brata" pamtiću kao jedno novo iskustvo, jer retko ko može da doživi ovakvu zajebanciju. Ovakve zajebancije nema nigde. U kući su mi falili seks s bičarkama i pivo. Iako je „Jelenko" generalni sponzor, bilo je nenormalno da piva uopšte ne bude. Ja sam u kuću „Velikog brata" i ušao zbog seksa. Nijedna ukućanka nije htela da se j..e u tuš-kabini, u kojoj nisu bile kamere. Kada sam video da nijedna to neće, nijednoj se nisam ni udvarao - zaključuje Nigrutin.

Нема коментара: