brojač poseta

понедељак, 31. март 2008.

Mladiću nožem probio arteriju

Tragovi krvi na mestu ranjavanja
LESKOVAC - Devetnaestogodišnji Leskovčanin Radomir Z. nalazi se u kritičnom stanju na Odeljenju hirurgije u Opštoj bolnici u Leskovcu, pošto je juče ujutru u tuči ispred diskoteke ABC nožem uboden u preponu noge.

Radomir Z. je posle uboda izgubio veliku količinu krvi, operisan je, a prema navodima dežurnih lekara Urgentnog centra leskovačke bolnice i istražnog sudije Opštinskog suda Gorana Stonojevića, njegov život još je u opasnosti.
Incident se desio ispred diskoteke u centru grada, pola sata posle ponoći, nakon kratke svađe i tuče između Radomira Z. i M. L. Tom prilikom još jedan mladić je zadobio lakše telesne povrede. M. L. je pobegao sa lica mesta, ali je policija pronašla odbačeni nož i napadač je brzo identifikovan, uhapšen i saslušan u policiji u prisustvu advokata.
Ranjeni mladić, najverovatnije pogođen u glavnu krvnu arteriju, prebačen je u Urgentni centar 20 munuta posle ranjavanja, a sudija Stonojenović kaže da je krvarenje Radomiru Z. zaustavio za sada nepoznati mladić koji se izdvojio iz jedne grupe mladih, čuvši zapomaganje ranjenog dok je bespomoćno ležao u lokvi krvi. Ispred ABC diskoteke, gde se pretprošle noći održavao koncert „OK benda“, i juče su bili vidljivi tragovi krvi.

Нема коментара: