brojač poseta

понедељак, 31. март 2008.

Devet učesnika tuče danas kod istražnog sudije

Devet osoba koje je policija privela zbog učešća u tuči koja je iz kafane u selu Adrani nastavljena na prijemnom odeljenju kraljevačke bolnice danas će biti privedeni istražnom sudiji.

Njima je juče zbog sumnje da su izvršili krivično delo nasilničkog ponašanja i zbog dalje istrage određeno zadržavanje od 48 sati.

U tuči su učestvovali Dušan D., Danijel L., Ivan M. i Ilija V. sa jedne i Milovan S., Nikola M. Marko R. i Oliver M. sa druge strane.

Tokom tuče Dušan D. je zadobio laku povredu šake, a sukob se zatim preneo i u prijemno odeljenje kraljevačke bolnice.

Kada se Dušan D. obratio Službi hirurško-prijemnog odeljenja Zdravstvenog centra Studenica radi ukazivanja lekarske pomoći pojavila se suparnička grupa noseći predmete podobne za tuču, drvenu držalicu za sekiru, nunčake.

Grupa je pojurila Dušana D. i Danijela L. koji su se sklonili u prostorije prijavnice, gde su se nalazila dva radnika obezbeđenja i telefonistkinja, pokušavši da razvali vrata i preskoči zid prijavnice.

Tom prilikom telefonistkinji je nagnječena šaka, oštećena su vrata prijavnice, sveska interne evidencije i interfon, saopštila je Policijska uprava u Kraljevu.

Protiv odgovornog lica noćnog kluba u kafani Tri brata podneta je prekršajna prijava zbog toga što nije prijavio narušavanje reda i što je klub radio prekovremeno.

Нема коментара: