brojač poseta

понедељак, 31. децембар 2007.

NAJ VENČANJA 2007.

U proteklih godinu dana mnoštvo poznatih zvezda stalo je na ludi kamen

Pored brojnih ljubavnih afera i dramatičnih raskida koji su obeležili proteklu godinu, bilo je i onih veza koje su završene glamuroznim, ali i tajnim venčanjima.

Elizabet Harli se u martu udala za indijskog milionera Aruna Najara sa kojim živi već nekoliko godina. Venčali su se u dvorcu Sudelej u Engleskoj, a troškovi ceremonije su procenjeni na tri miliona evra. Elizabet iz veze s bogatašem Stivom Bingom ima četvorogodišnjeg sina.

Pevačica Anastasija rekla je „da" svom tamnoputom telohranitelju Vejnu Njutnu krajem aprila u Meksiku. Diva, koja je prebolela rak dojke, zaljubila se u njega prošle godine samo nekoliko meseci nakon što ga je zaposlila. Problematična pevačica Ejmi Vajnhaus obučena u vruće pantalone i kratki topić rekla je „da" Blejku Filderu Sivilu. Par se venčao u maju, na ceremoniji u Majami Biču.

„Očajna domaćica" Eva Longorija, udala se za košarkaša Tonija Parkera. Venčanje je organizovano u julu u dvorcu u blizini Pariza. Na kratkoj ceremoniji u predgrađu Los Anđelesa glumica Rebeka Rominj venčala se sa Džerijem O'Konelom. Bilo je to atipično holivudsko venčanje sa manje od sto zvanica i roštiljem.

„Spajsica" Mel B tajno se udala u junu, u Las Vegasu za dugogodišnjeg prijatelja Stefana Belafontea. Ona je u aprilu rodila ćerku Endžel Iris koju je začela s Edijem Marfijem. On ju je, kada je saznao da je trudna, javno ostavio preko televizijske emisije u kojoj je gostovao, a negirao je očinstvo sve dok ono nije potvrđeno DNK analizom.

Filmski „Spajdermen" Tobi Megvajer tajno se oženio dugogodišnjom devojkom Dženifer Majer, dizajnerkom nakita. Par se venčao početkom septembra na Havajima. Oni su se verili u aprilu, a u novembru prošle godine dobili su ćerku Rubi.

Pevač grupe „Oejzis" Liam Galager venčao se s Nikol Aplton, pevačicom grupe „Ol seints", sa kojom je bio u vezi osam godina. Liam i Nikol imaju šestogodišnjeg sina Džina, a Nikol je kasnih 90-ih pobacila dete začeto u vezi s Robijem Vilijamsom. Liam ima dvoje dece iz veza s Petsi Kensit i Lisom Moriš. U decembru, u Parizu tajno su se venčali Bijonse Nouls i Džej Zi. Džej Zi je Bijonse zaprosio u maju kada su bili u Kanu.

Нема коментара: