brojač poseta

понедељак, 31. децембар 2007.

NAJ RASKIDI 2007.

Godinu za nama obeležili su brojni razvodi i rastanci holivudskih zvezda

Proteklu, 2007. godinu na ljubavnom planu obeležilo je nekoliko veza, ali i raskida. Pogledajte čije svađe i razlazi su obeležili godinu za nama.

Kejt Mos i Pit Doerti su se rastajali više puta. Posle jednog vikenda u julu kada su se žestoko posvađali, 33-godišnja Kejt konačno je prekinula svaki kontakt sa 28-godišnjim Pitom, i to nakon što je čula da ju je on prevario. Njih dvoje nisu dugo samovali: Kejt je krajem septembra počela da se zabavlja sa Džejmijem Insom, gitaristom grupe „The Kills", dok je Pit objavio veridbu sa modelom Irinom Lazareanu.

Kameron Dijaz i Džastin Timberlejk su posle tri godine zabavljanja u januaru objavili da su se rastali. Iako su se u medijima pojavile informacije da je razlog za raskid prevara i sa njene i sa njegove strane, oni su u zvaničnoj izjavi objavili da su se rastali „prijateljski, i da će nastaviti da se vole i poštuju". Džastin je već u maju počeo da se zabavlja sa Džesikom Bil, ali je morao da istrpi kritiku jer joj je kupio isti poklon koji je kupio i Kameron.

Iako joj je bio najveća podrška dok se lečila od raka dojke, u februaru je Kajli Minog objavila da je prekinula četvorogodišnju vezu sa Olivijeom Martinezom. Ona je za svog bivšeg posle toga izjavila da je on „najodaniji čovek kojeg je ikad srela", a i ostali su u dobrim odnosima, pa će tako i ove praznike provesti zajedno.

Oven Vilson je upoznao tada još uvek udatu Kejt Hadson na snimanju komedije „Ja, ti i Dupri" 2005. godine. Nisu dugo morali da kriju svoju vezu, jer se Kejt u avgustu 2006. razvela od muzičara Krisa Robinsona.

Međutim, nisu još dugo vremena proveli zajedno, jer su se već u junu rastali. U junu ove godine Oven je završio u bolnici, pošto je pokušao da se ubije, navodno zbog toga što mu je Kejt slomila srce i jer ima novog dečka.

Prema rečima Džejka Gilenhala, Hit Ledžer i Mišel Vilijams počeli su da se zabavljaju na snimanju filma „Planina Broubek", i nisu mogli da skinu oči jedno sa drugog. Ovaj par je ubrzo, u oktobru 2005. godine dobio i ćerku Matildu, ali su se ovog septembra „prijateljski i mirno" razišli.

Dru Barimor i Fabricio Moreti su u januaru prekinuli svoju petogodišnju vezu. Razlog razlaza je, kako je rekla zvezda filma „E. T.", to što Moreti „ne shvata njene prijatelje" i zato što mrzi „Holivudske stvari".

Merilinu Mensonu nije trebalo dugo da se oporavi od januarskog raskida sa Ditom fon Tiz. On se, za sada, skrasio sa upola mlađom glumicom Rejčel Evan Vud. Kraljica buruleske je njihov razvod okarakterisala sledećim rečima:

- Menson je imao previše demona - objasnila je Dita.

Krajem ove godine, u medijima je osvanula i vest da se Pamela Anderson razvodi od svog trećeg supruga, Rika Salomona, posle samo dva meseca braka. Ovo je oboma bio treći brak. Glumica je ranije bila udata za rok zvezde Tomija Lija, sa kojim ima dva sina, i Kida Roka. Rik takođe ima dva prethodna braka, sa Šenon Doerti i Elizabet Dejli.

Нема коментара: