brojač poseta

понедељак, 31. децембар 2007.

DEŽURNE SLUŽBE

Zdravstvene ustanove, pošte, pijace i prodavnice tokom praznika radiće po izmenjenom režimu. Građani ne moraju da brinu jer će 1. i 2. januara u svim ustanovama postojati dežurne službe

Slavlje može da počne... Niš je bogato okićen

NOVI SAD

Domovi zdravlja: Radiće Dom zdravlja u ulici Zmaj Ognjena Vuka 19. Stomatološke usluge biće pružane u Njegoševoj ulici broj 23 svih 24 časa.

Apoteke: Apoteka „Bulevar" u Mihajla Pupina 7 radi 1. januara i 2. januara do 7.30. Apoteka „Liman" u u Narodnog fronta 10 radi 2. januara od 7.30 do 20.30.

Pošte: Dežurni šalter u Glavnoj pošti 1. i 2. januara radiće od 8 do 15 sati.

Pijace: Ne rade 1. januara, a 2. januara pijace će biti otvorene od 7 do 16.30.

Prodavnice: Prvog januara ne radi ništa, a drugog januara supermarketi „Univereksporta" radiće od 8 do 17 časova.

KRALJEVO

Domovi zdravlja: U svim službama će dežurati lekari i medicinsko osoblje, a Služba hitne pomoći će raditi neprekidno.

Apoteke: Dežura apoteka „Centar" na glavnom gradskom trgu.

Pošte: Neće raditi tokom praznika.

Pijace: Rade kao i svakog drugog radnog dana.

KRAGUJEVAC

Dom zdravlja: Školski dispanzer 1. i 2. januara radi do 12 sati, Centralni školski dispanzer i služba kućnog lečenja rade normalno. Služba opšte medicine u svim domovima zdravlja radi 1. i 2. januara do 11 sati.

Apoteke: Dežurna je apoteka u naselju Bubanj koja će raditi non-stop. Apoteke „1. maj" i „29. novembar" u centru radiće 1. i 2. januara od 7 do 13.30 sati.

Pijace: Ne rade 1. januara, dok će 2. januara raditi.

LESKOVAC

Domovi zdravlja: Radiće samo Urgentni centar i Hitna pomoć. Dečji dispanzer će u utorak i sredu imati dežurne ekipe na predškolskom i školskom delu, tokom celog dana.

Apoteke: Dežurne su apoteke „Hipokrat" koja se nalazi u sastavu Doma zdravlja i „Dečja apoteka" u zgradi Dečjeg dispanzera.

Prodavnice: Neće raditi 1. januara. Drugog prazničnog dana prodavnice će biti otvorene u režimu radnog vremena koji inače važi nedeljom.

SUBOTICA

Domovi zdravlja: U zdravstvenim stanicama Bajmok i Čantavir organizovano je dežurstvo za sve vreme praznika. Prvog i drugog januara 2008. godine dečji lekari dežuraju od 7 do 19 sati u Dečjem dispanzeru. Stomatološka služba za praznike radiće u ambulanti Zubne poliklinike na Trgu žrtava fašizma.

Apoteke: Od 31. decembra do 2. januara 2008. dežurna apoteka je ogranak 1 pod Gradskom kućom.

Pošte: Na graničnim prelazima radiće non-stop.

NIŠ

Domovi zdravlja: Dom zdravlja će 1. i 2. januara raditi od 7 do 20 sati, s tim što će raditi samo opšta medicina i pedijatrija. Kućna nega dežuraće u Rajićevoj ulici od 8 do 13.30 časova, a infuzioni punktovi biće u naseljima Milka Protić i Obilićev venac od 7 do 20 časova. U istom terminu dežuraće i medicinske sestre iz službe Kućne nege.

Apoteke: Apoteka „Mediana" na Bulevaru Zorana Đinđića tokom praznika radiće non-stop. Apoteka „Čegar" u Domu zdravlja 1. i 2. januara radiće od 7 do 20 časova.

Pošte: Dežuraće Pošta 1 u Voždovoj ulici i to 1. januara od 9 do 14 sati, a 2. januara od 8 do 14 sati.

Prodavnice: Prvog dana praznika neće raditi nijedan od većih marketa, a radno vreme 2. januara biće od 11 do 16 časova.

SOMBOR

Domovi zdravlja: U Domu zdravlja u Mirnoj ulici od 8 do 12 dežuraju dečji i školski dispanzer, stomatološka, ambulanta opšte prakse i ambulanta medicine rada.

Apoteke: Dežurna je centralna apoteka „Narodna" na Vencu vojvode Radomira Putnika (kod Doma Vojske).

Pošte: Ne rade.

Prodavnice: Većina supermarketa i prodavnica prehrambene robe neće raditi 1. januara, a drugog dana praznika radiće skraćeno.

UŽICE

Domovi zdravlja: Služba Hitne pomoći, kao i uvek, radiće neprestano 24 časa. Dečji dispanzer će imati dežurnog lekara.

Apoteke: Dežurna će biti apoteka „Zdravlje" u Domu zdravlja.

Pošte: Neće raditi 1. januara, a 2. januara radiće pošta br. 1 (preko puta RK „Beograd") od 8 do 15 časova i pošta na Zlatiboru.

Prodavnice: Nijedan market u centru grada neće raditi 1. januara, dok će raditi nekoliko manjih prodavnica na perifernim delovima grada. Slična je situacija i 2. januara.

VALJEVO

Domovi zdravlja: Dom zdravlja i valjevska bolnica rade po sistemu dežurstva, kao vikendom.

Apoteke: Dežurna je apoteka „7. juli" u ulici Vuka Karadžića

Prodavnice: Ne rade.

Нема коментара: