brojač poseta

уторак, 29. мај 2007.

VB MRAK!

Najveći deo publike juče pre podne, tokom puna četiri sata, nije bio u mogućnosti da prati zbivanja u kući "VIP Velikog brata". Već oko 11 sati ujutro signal je nestao sa "lajv strimova" na internet sajtovima nadlanu.com i mtsmondo.com.

To nije prvi put da od početka emitovanja serijala "Veliki brat poznati" dolazi do tehničkih problema, ali naši izvori uvereni su da "Veliki brat" zapravo pokušava nešto da - sakrije!

Kako tvrde naši izvori, ali i veliki broj internet forumaša, uzrok nestanka slike jeste situacija stvorena posle ponude "Velikog brata" da učesnici ostanu u Kući još dve nedelje, a da za uzvrat nagradni fond bude uvećan za okruglo 100.000 evra.

Prenos je tekao normalno sve do trenutka kada je Veliki brat u ispovedaonicu pozvao Peđu D Boja, a zatim se slika iznenada zacrnela.

"Ovi u Kući mora da su se žestoko posvađali ili potukli kad su prekinuli prenos", uglavnom su komentarisali forumaši, žaleći se pri tom da moderator zvaničnog internet sajta "Velikog brata" briše sve poruke koje se odnose na eventualne konflikte među ukućanima, što je kod njih izazvalo dodatno podozrenje.

Naši izvori, međutim, tvrde da nije bilo tuče nego - nagodbe.

- Budući da je većina učesnika bila pripremljena na mesec dana boravka u Kući, njima pomeranje datuma izlaska pravi ogromne probleme - kaže naš izvor blizak organizatorima, i objašnjava:

- Ognjen ima ugovoren trogodišnji angažman u Dubaiju, gde treba da pođe već 8. juna, Goga i Olja zakazane tezge u inostranstvu, a Maca snimanje emisije "Ruski rulet". Očigledno su organizatori dozvolili pojedinim ukućanima da kontaktiraju sa spoljnim svetom i organizuju se tako da mogu da ostanu u Kući još 14 dana - zaključuje naš sagovornik.

Marinela Kvapil, PR "Emoušna", za Press kaže da je problem najverovatnije nastao u "Telekomu".

- Ne znam šta je u pitanju, ali čim toliko dugo traje, pretpostavljam da nešto nije u redu sa "Telekomom". Da se nešto desilo, da ima nekih zdravstvenih intervencija ili sličnih stvari, čega inače nije bilo puno, prekid bi mnogo kraće trajao.

Koliko znam, u Kući je sve u redu i ukućani su od samog jutra prionuli na izvršavanje nedeljnog zadatka - kaže za Press Marinela.

Vladimir Lučić, direktor mobilne telefonije MTS-a, za Press kaže da u "Telekomu" nije bilo nikakvih problema i da je program redovno mogao da se prati putem mobilne G3 mreže i sajta mtsmondo.com. Takođe, on tvrdi da je problem možda bio u našoj internoj mreži, ali desetine postova na forumu "VIP Velikog brata" govore suprotno.

Нема коментара: