brojač poseta

понедељак, 28. мај 2007.

Teodora u trci za mis univerzum

Lepa Novosađanka misica Teodora Marčić (19) predstavljaće našu zemlju na Izboru za mis univerzum koje će biti održano u ponedeljak 28. maja u Meksiko Sitiju.
Teodora će se svojom lepotom i intelektom takmičiti protiv više od 75 devojaka iz zemalja širom sveta. Ona je otputovala u Južnu Ameriku 3. maja, gde se već uveliko sprema za finale na kojem je čeka „dokazivanje“ u kupaćem kostimu, večernjoj haljini i intervju u kojem treba da se, što bolje, predstavi. Budući da mlada misica odlično govori španski jezik, neće joj biti problem da se snađe sa žirijem.
- Naša predstavnica je veoma primećena u Meksiku - kažu ljudi iz „Mis YU“ kompanije koja je poslala Teodoru na daleki put i nastavljaju: „Odlično govori španski jezik i već je fascinirala mnoge bitne ljude iz organizacije mis univerzuma. Davala je intervje na španskom, a mnogi pričaju kako je neobično lepa. Za'nimljivo je i to da mnoge devojke koje su tamo, misice, imaju mnogo plastičnih operacija, a Teodora je jedna od retkih koja nema nijednu. Potpuno je prirodna i to je ono što je zadivilo mnoge u Meksiku. Druželjubiva je, snalažljiva i pričljiva, a najviše vremena provodi sa misicom iz Crne Gore, Snežanom Bušković“.
Naravno, kako to obično biva, gde su lepotice tu je i novac, pa i klađenje. U mnogim svetskim kladionicama su već objavljene kvote za klađenje na misice koje učestvuju na ovom prestižnom internacionalnom takmičenju lepote. Najviše šanse da osvoji titulu najlepše devojke univerzuma, za sada, ima Li Džonaitis iz Venecuele. Naša Teodora se nalazi na šestom mestu. Ispred nje su prema kladioničarskim kvotama predstavnice iz Brazila, Nikaragve, Grčke i Slovenije.
- Teodora se za sada veoma dobro kotira. Videćemo kako će proći na finalu. Bitno je to da će ona sigurno predstaviti našu zemlju u najboljem svetlu a nju, nakon ovog takmičenja čekaju otovrena vrata za mnoge poslove vezane za modu - objašnjavaju iz Kompanije „Mis YU“.

Plesačica iz Novog Sada
Teodora Marčić ima devetnaest godina, rođena je u Novom Sadu u gradu u kojem i dalje živi. Pohađa Gimnaziju „Laza Kostić“. Od septembra će krenuti na fakultet „Megatrend“ na odsek za kulturu i medije. Već deset godina se uspešno bavi plesom, „šou-densom“ sa kojim je osvojila zlatne medalje na mnogim Evropskim takmičenjima. Prošle godine je osvojila titulu mis Vojvodine. Nakon toga našla se na mestu prve pratilje na Izboru za mis Srbije i kao tako plasirana otišla je na takmičenje za mis univerzum. Takođe, na izboru „Balkan bjuti“, koje je bilo održano prošle godine u Grčkoj, osvojila je mesto prve pratilje. Radila je reklame za MB pivo i vodila njihove emisije na prvom programu RTS-a gde je dodeljivala MB nagrade. Vodila je i program za KUD „Gradimir“ sa kojim je proputovala Evropu. U ulozi manekenke se našla više puta, kao model je radila u Grčkoj i Egiptu, a prestižna italijanska robna marka „Kapadori“ je već drugu sezonu angažuje kao model za donji veš. Osim toga, Teodoru interesuje gluma, a najveća želja u životu joj je da postane menadžer neke uticajne kompanije.

Нема коментара: